• Shteti shqiptar “i varfër” për qytetarët, i pasur për “krerët” e tij. 700 euro një natë në Romë për ministren e Drejtësisë
  • 80% e hapësirave të plazheve funksionojnë në të zezë, bashkitë humbasin miliona lekë
  • Të sëmurët mendor rrugëve, spitalet e psikiatrisë nuk përballojnë kërkesat
  • 1 në 4 persona në Shqipëri kanë probleme të shëndetit mendor
  • Saga e rrugës Orikum-Llogara dhe dëmi në turizëm
  • “Kasat” e reja një in (formalitet) i ri?
  • Asnjë siguri për pushuesit, mbi 80 % e plazheve shqiptare pa vrojtues
  • “Faktoje” udhëtoi në 4 plazhe për të parë sa zbatohen kushtet e sigurisë
  • Sa shpenzohet për 1 ditë në plazhin e Velipojës?