• Transporti urban në Tiranë/ Pakësohen gjobat, shtohen pakënaqësitë e udhëtarëve
  • Fatkeqësitë natyrore dy vitet e fundit, shteti shqiptar miliona euro detyrim të prekurve
  • Shqipëria drejt plakjes, parashikohen pasoja si në vendet e tjera të Europës Juglindore nëse nuk merren masa
  • Karta shqiptare e studentit, sa larg Europës!
  • “Faktoje” kërkon gazetarë
  • Një “cicërimë” në Twitter dhe dera që s’u hap (kurrë)
  • “Beteja” për Kopshtin Botanik, Mazniku përballë Shkencave të Natyrës
  • Shisha vazhdon “nxjerr tym”
  • Shërbimet e kartës së studentit dhe gjetjet e “Faktoje-s”