• Emergjencat Civile, buxhet i varfër, borxhe dhe ligji i ri
  • Si po shkon inspektimi në Durrës 10 ditë pas tërmetit
  • Kapo: Shqiptarët bazohen tek opinionet, jo te faktet
  • 9 dhjetor fillon mësimi, shkollat që nuk hapen në Tiranë
  • Departamenti i Sizmiologjisë s’ka para për studime shkencore
  • Thirrje për aplikime
  • Vonohet inspektimi, banorët marrin vetë situatën në dorë
  • Tërmeti shkaktoi 50 viktima, Rama vendim për trajtimin financiar të familjeve
  • Tre ditë pas tërmetit, thellohet bilanci i viktimave dhe dëmeve