• Bilanci dy ditë pas tërmetit
  • Çfarë ndodh në bazë të ligjit kur shpallet gjendja e emergjencës
  • Thumana para tërmetit
  • Gjendje e jashtëzakonshme në Tiranë e Durrës, ka ende njerëz nën rrënoja
  • Çfarë la pas tërmeti që gjunjëzoi Durrësin dhe Thumanën
  • A duhet shpallur gjendja e emergjencës? Prençi: Qeveria është vonë duhej ta kishte shpallur
  • Paketa “Antishpifje”, ndërkombëtarët: AMA nuk mund të zëvendësojë gjykatat
  • Dekadën e fundit, dhuna në familje u rrit mesatarisht me 500 raste çdo vit
  • Sa reale janë premtimet e Bashës në “lupën” e ekspertëve