• Premtimi i shkelur për ujësjellësin dhe dëmet e parikuperushme në qendrën historike të Gjirokastrës
  • Fshati i varfër Kolanec, përballë premtimit për kthimin në destinacion turizmi brenda 2 vitesh
  • Qeveria ‘justifikon’ muzeun e munguar të Dritëroit në, Menkulas: Nuk është pasuri kulturore
  • Statusi i minatorit, premtimi i pambajtur i qeverisë Rama
  • Shpërblimi i fundvitit për pensionistët 7-10 mijë lekë, premtimi që s’po bëhet dot realitet prej 2017-s
  • Ku është projekti për portin turistik të Shëngjinit që u premtua para zgjedhjeve të 25 prillit?
  • Një letër e hapur për kreun e YouTube nga Rrjeti Ndërkombëtar i Organizatave Fact-checking
  • Vala e re e koronavirusit, e bën të domosdoshme rihapjen e pavioneve covid në spitalet rajonale
  • A u kthye Himara në shembullin e mirëmbajtjes mjedisore, siç premtoi kryeministri në 2015?