• Faktoje Përmes Fakteve
  • Saga e spitaleve COVID 3 dhe 4
  • Covid-19, pandemia që po rrit infektimet dhe terrin informativ
  • Si po “bashkëjeton” Shkodra me Covid-19 
  • Rama: Legalizimi i kanabisit mjekësor miratohet brenda këtij sesioni Parlamentar
  • Pandemia tregoi se familjet në nevojë dhe fëmijët në situatë rruge janë më shumë sesa thotë Bashkia Korçë    
  • A ndikoi hapja e transportit publik në shtimin e të prekurve me Covid-19?
  • Përzgjedhja e hoteleve gjatë krizës së tërmetit dhe pandemisë, kush humbi e kush fitoi  
  • Çfarë shkoi keq me riatdhesimin e shtetasve shqiptarë gjatë pandemisë