• Erisa Xhixho: Gratë më të prekura nga kriza ekonomike
  • Job Opportunity
  • Transparenca në infodemi shpëton jetë
  • Tregu i Zdrales, falimentimi dhe “shkëndijat” mes pushtetit vendor e qeverisë
  • Pandemia “paralizon” pikën e kalimit kufitar në Muriqan
  • Gjirokastra, pasoja nga emigracioni dhe pandemia e Covid-19 
  • Si të mbrojmë shëndetin mendor gjatë pandemisë
  • Kush i ndihmoi të moshuarit në fshatra gjatë izolimit nga pandemia
  • Durrësi me papunësi të lartë nga “shterimi” i turistëve