• Rimbursimi i recetave anti-Covid, shumë zhurmë për “pak gjë”
  • Basha: Në 7 vite nuk u rritën pagat e arsimtareve
  • Vaksinat vijnë ‘me pikatore’ në krahasim me shifrat që premton qeveria
  • Udhëtimet e ministrave të Bujqësisë, më shumë bileta avioni sesa hotele
  • Maqedonia e Veriut ka plan dhe frigoriferë, por jo dhe vaksina kundër virusit korona
  • A u tërhoq Basha nga premtimi për rritjen e pagës minimale në 400 euro
  • Mungesa e urës izolon mbi 200 banorë gjatë dimrit në fshatin Mgullë
  • Mbyllja pa afat e auditorëve, një masë e cunguar anticovid
  • Ish ministri Xhafaj me standardin 700 euro nata, Lleshaj më ‘kursimtar’