• U premtua hapja e pavionëve Covid në rrethe, por deri më sot vetëm Tirana ka spitale të dedikuar
  • Qeveria ‘prek’ Fondin Rezervë për blerjen e vaksinës kundër Covid-19
  • Investimet në Shëndetësi gjatë vitit 2021?! 38 milionë euro për 4 kontrata koncensionare
  • Borxhi Publik, Rama shkeli premtimin e 2013-s dhe 2017-s
  • A janë gati qendrat e vaksinimit anti-Covid në Vlorë e Shkodër, siç garantoi kryeministri Rama?
  • Shlyerja e detyrimeve të prapambetura, Rama shkeli premtimin e 2013-s
  • Në Pustec ende s’ka nisur rikonstruksioni i shkollës, librat falas për pakicat jepen prej 4 vitesh
  • Stadiumi i Kukësit duhej të ishte gati në 2020-n, por punimet vazhdojnë
  • Auditorët janë mbyllur nga covidi, por studentët ‘i gjen’ në fushatë