• Mbyllja pa afat e auditorëve, një masë e cunguar anticovid
  • Ish ministri Xhafaj me standardin 700 euro nata, Lleshaj më ‘kursimtar’
  • Ndërtimi i hekurudhës RMV-Shqipëri zvarritet me vite të tëra
  • Arbana: Brenda 15 janarit do të përfundojnë të gjitha shtëpitë individuale
  • A po injektohet vaksina Pfizer pa autorizimin e institucioneve shëndetësore?
  • Njësia Gjepalaj, procesi i rindërtimit dhe mungesa e ujit të pijshëm
  • A nisën punimet për spitalin e ri të Fierit?
  • Shtyhet kontrata për dy shkollat që duhet të ishin rindërtuar në dhjetor 2020
  • Mësimi i kombinuar po rezulton jo produktiv në Shqipëri, edhe Italia kundër mësimit në distancë