• Votimi i emigrantëve, zotimi që u kthye në harrim
  • Numri i spitaleve rajonale që pranojnë pacientë covid, më i madh se ato që deklaron zyrtarisht qeveria
  • 15 kërkesat e Faktojes për vaksinimin ‘reflektohen’ në faqen zyrtare të MSH
  • Qeveria në garë me kohën dhe premtimet e veta për vaksinimin e kategorive të rrezikuara nga Covid-19
  • Presidenca refuzon të japë faturat, presion kundër përmbaruesit dhe gjykatës që i dha të drejtë Faktojes
  • Industria e vreshtarisë “lulëzon” në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Shqipëria në kufijtë e mbijetesës
  • ‘Pandemia e dhunës’, gratë shqiptare u zunë në kurthin e abuzimit dhe varfërisë
  • ‘Pandemia e dhunës’, gratë shqiptare u zunë në kurthin e abuzimit dhe varfërisë
  • Spitali i Sarandës me mungesa të mjekëve specialistë