• Gjyqësori i “padrejtë” barrierë në rrugën e euro-integrimeve të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut
  • Marrja e nënshtetësisë bullgare ka depërtuar tek ‘pakicat’ në Shqipëri, por nuk pohohet zyrtarisht
  • Faktet rrëzojnë tezën e Rakacollit për vërtetësinë e deklaratave të kryeministrit
  • Çfarë e penalizon premtimin e Bashës për rritjen e pensioneve
  • Rritja e pensioneve nga 2013 ka ndodhur, por sa është ndier?
  • Lufta për jetë a vdekje e emigrantëve të paligjshëm, që kalojnë tranzit nga Shqipëria drejt BE
  • RMV, askush nuk mban përgjegjësi për tabelat e Shqipërisë së Enverit, ligji i gjuhës lë shumë për të dëshiruar
  • Basha për dëmshpërblimin e të përndjekurve dhe skema ‘penalizuese’ e Ramës për bonusin e bebes
  • Shëtitorja e Sarandës, apo shëtitorja e premtimeve?