• Peleshi: Ndalojmë pesticidet që dëmtojnë kolonitë e bletëve
  • Ministria e Brendshme nuk zbaton urdhrin e Lleshajt
  • Lleshaj: Do të heqim praktikën e dublimit të semaforëve me punonjës policie dhe postoblloqeve
  • Dikur 6, sot 1 pak e 2 shumë, shqiptarët ulin drastikisht lindjet; ekspertët shpjegojnë katastrofën që po vjen
  • Mbetjet në vend-depozitimin e Osumit shtohen dita-ditës
  • Ulja e çmimit të naftës për fermerët premtim i pambajtur
  • Ulja e çmimit të naftës për fermerët premtim ” i kultivuar” në vite
  • Vox Pop/ Pritshmëritë e kuksianëve për aeroportin e ri të qytetit
  • Aeroporti i Kukësit, premtim i mbartur kohë pas kohe