Rinise dhe Sportit

  • Rama: Biblioteka digjitale e universitetit gati në janar
  • Mehmetaj: Tarifat për universitetet janë rritur në 5 vitet e fundit
  • Rama: Pagat për mësuesit e shkollës fillore janë rritur me 10%