premtime

  • Në Lezhë, pastrimi i kanaleve kulluese bëhet me ‘fushatë’
  • Çfarë ndodhi me premtimin për shtimin e parqeve, këndeve të lojërave dhe sheshet para pallateve në Elbasan?
  • Në vend të projekteve, Gjinari dhe Krasta në Elbasan “bashkëjetojnë” me ndotjen dhe degradimin e infrastrukturës
  • Tirana në 30 vite, asnjë bibliotekë të re!
  • Subashi, në dy mandate të njëjtat premtime të pambajtura
  • “Punësim dhe dinjitet”, qeveria shkeli zotimin për Ballshin e Poçemin
  • Sa reale janë premtimet e Bashës në “lupën” e ekspertëve
  • Premtimi i Dakos për rrugët rurale, “prioriteti” në gjendje të mjerueshme
  • Rruga Qukës-Qafë Plloçë, segmenti që nuk mbaron prej një dekade