Petrit Vasili

  • Reforma zgjedhore, premtimi i pambajtur i gjithë politikës shqiptare
  • Petrit Vasili: Godina e Kardiologjisë është urdhëruar të mos zhvillojë aktivitete
  • Petrit Vasili: Kryeministri dhe qeveria e tij ka mbledhur 100 milionë euro më pak nga plani që ka bërë po vetë në vitin 2017