OBSH

  • Mbajtja e dorezave “dilema” që na shoqëron qëkur nisi pandemia
  • A e ul rrezikun e përhapjes së virusit me 70% mbajtja e maskës?
  • Maskat shkaktojnë HIPOKSI?
  • “Mbajtja e maskave”, as autoritetet dhe institucionet ndërkombëtare të shëndetit s’janë në një mendje
  • PD, Bardhi: Në rajon numri i testeve transparent, në Shqipëri sekret shtetëror
  • Sa e mbrojtur është policia përballë koronavirusit?
  • Vox Pop/ Cilësia e ajrit në sheshin Skënderbej