mjekë

  • Shqipëria ka gjysmën e mjekëve që ka RMV dhe dyfishin e vdekjeve në radhët tyre, gjatë pandemisë
  • Denaj: Vendimi për rritjen e pagave për mjekët dhe infermierët miratohet brenda muajit shtator
  • Shqipëria, vendi me numrin më të ulët të mjekëve dhe infermierëve në rajon