Mirela Kumbaro

  • Shiu pranveror dëmtoi kalldrëmet “e qëndisura” në Gjirokastër
  • Kumbaro dhe shifrat e saj për sitet kulturore
  • Kumbaro: Kalaja e Gjirokastrës, 6,900 turistë në 2013-ën, 96-mijë në 2018-ën
  • Kumbaro: Numri i vizitorëve në sitet kulturore është rritur me 50%
  • Ministrja Kumbaro tre vite premtime të pambajtura për restaurimin e Kalasë së Libohovës
  • Kumbaro: Numri i turistëve në trashëgiminë kulturore për dy muajt e parë të 2018-ës është rritur me 91% krahasuar me vitin 2017