instituti i shendetit publik

  • Emergjencë nga Covid-19 dhe mungesa e tranpsarencës së ISHP
  • Nisma e Beqajt në 2020 për paketat e duhanit, ishte në ligj prej 2013-s
  • Mbaruan vaksinat, por jo kërkesat, vaksinohen vetëm ata që “ua mban xhepi”