Inceneratori i Fierit

  • Blendi Klosi: Inceneratori i Fierit përfundon në muajin dhjetor, ashtu siç e parashikon kontrata
  • Emergjencë mjedisore dhe financiare, inceneratori jo funksional i Fierit “gllabëron” çdo vit 7,5 mln euro
  • Inceneratori i Fierit ndërtohet pa leje mjedisore, banorët çojnë çështjen në gjykatë