coronavirus

  • Shqipëria e 12-a në Europë për të infektuarit me Covid-19, e fundit për numrin e testeve
  • What is true? Who should we trust?
  • Sa herë “u shpik” vaksina e COVID-19 sipas mediave shqiptare
  • COVID-19/ Ku ndryshon kurba e Shqipërisë me të Italisë dhe Kinës
  • Çfarë masash morën burgjet pas shpërthimit të pandemisë “Covid-19”?
  • Kura e shërimit të COVID-19 me sodë dhe limon, “fake news”
  • Rama: Nga 15 marsi te gjitha hyrjet tokësore do të mbyllen
  • Koronavirusi dhe shifrat e Ballkanit në raport me botën
  • A e ndihmon vendin anulimi i PPP-ve siç sugjeron Basha?