Belsh

  • Belsh, projekti i qendrës së qytetit dhe kurorës së liqenit, premtim i mbajtur nën hijen e tenderave të dyshimtë
  • Arif Tafani: Legjenda e ujit të pijshëm do të marrë fund në Belsh
  • Në Belsh ka ende fshatra pa qendra shëndetësore edhe pse u premtuan 5 vite më parë
  • Arif Tafani: Të gjitha kopshtet dhe shkollat në Belsh do të rikonstruktohen
  • Si po degradon kalaja e Gradishtës, që u premtua se do kthehej në atraksion turistik për Belshin