basha

  • Para-fushata e Bashës dhe Ramës për ekonominë dhe pikëpyetjet për përmbushjen e premtimeve
  • Disa politikanë “harruan” masat kundër Covid-19, e vërtetojnë e rrjetet e tyre sociale
  • Kanabis nga Shqipëria? Rama e Lleshaj kritikuan RAI 3 por raporti italian konfirmon fenomenin
  • Sa reale janë premtimet e Bashës në “lupën” e ekspertëve
  • Gjysmë e vërteta e Veliajt për shkollat e reja në Tiranë
  • VIDEO/ Si ka ndryshuar Tirana nga viti 1984 deri sot bazuar në imazhet satelitore