banka boterore\

  • Ministri Ahmetaj ndryshon qëndrim për pasojat e tërmetit në rritjen ekonomike
  • Klimë e favorshme apo zhgënjyese për investimet e huaja?
  • Rrugët e Durrësit të destinuara për t’u inauguruar disa herë
  • Të bësh biznes në Shqipëri, pse ende e vështirë
  • TEC-i i Vlorës, jofunksional por shpenzon miliona euro në vit
  • Rama: Rritja ekonomike është katërfishuar gjatë 4 viteve
  • Mediu: Shqipëria sot vendi më i varfër në Europë dhe botë