balluku

  • Shtrenjtimi i biletës së transportit ndërqytetas, thyhet “ndalimi kategorik” i qeverisë
  • Balluku: Qeveria Shqiptare nuk vendos asnjë qindarkë për segmentin rrugor Milot-Fier
  • 11 miliardë lekë për ujësjellësat në 21 bashki, por asnjëra me 24 orë ujë
  • Pezullimi i Kardhiq-Delvinë, cili është prioriteti tjetër i ministrisë?
  • Aeroporti i milionëve të grabitur ndër vite dhe një pikëpyetje e madhe për sigurinë