Autoriteti Rrugor Shqiptar

  • Pasojat që solli devijimi i trafikut te sheshi “Shqiponja” në Tiranë
  • Ndërtimi i By-pass-it të Tepelenës, shumë prapa për t’u mbyllur brenda majit
  • Shkelet premtimi, By-Passi i Fierit nuk u hap as më 1 maj
  • Kryeministri Rama, i treti që shkel premtimin për pastrimin e inerteve në Durrës
  • Edhe sa mund të mbajnë urat në Shqipëri, flasin institucionet dhe ekspertët