2017

  • Kreu i ISSH: 547 baballarë përfituan nga leja e lindjes gjatë 2017-ës
  • Bashkia Tiranë ndan të gjitha bursat për nxënësit ekselentë të 2017-ës
  • Ardi Veliu: Kërkesat për azil krahasuar me 6-mujorin e parë të 2017-ës janë përgjysmuar
  • Petrit Vasili: Kryeministri dhe qeveria e tij ka mbledhur 100 milionë euro më pak nga plani që ka bërë po vetë në vitin 2017