• Urdhri zyrtar për ndalimin e mjekrës për policët, një sajesë e portaleve
  • Fund mësimit me turne, një premtim ‘serial’ i pambajtur gjatë mandateve
  • Kriza e çmimeve prek dhe arsimimin, sa po shpenzojmë për artikujt shkollorë!
  • Librat e shpërndarë falas për arsimin bazë janë të papërdorshëm, prindërit po i blejnë
  • Spitali i Laçit hapi dyert, por ka ende disa shërbime të munguara
  • Si ndikoi mësimi online dhe pandemia në analfabetizmin funksional
  • Afate të shkelura/ Spitali Infektiv në rikonstruksion, numri i të prekurve me Covid shënon vetëm rritje
  • A është “Rindërtimi” sukses i qeverisë Rama?
  • Dy vjet nga nisja e pandemisë, testet e shpejta vetëm në qendra shëndetësore ose te privati