• Speciale/ ANAD – Komuniteti i njerëzve që nuk dëgjojnë dhe nuk flasin
  • Vëmendja e munguar ndaj njerëzve që nuk dëgjojnë dhe që nuk flasin
  • Shitjet në dyqane vs shitjeve online, konkurrencë e pandershme
  • Borxhi Publik, Erion Braçe: Në 100 lekë, 68 i kemi borxh
  • Edmond Spaho: Jemi vendi me më shumë azilantë në Europë, me perjashtim të Sirisë
  • Zv. Ministri i Bujqësisë: Eksportojmë xhinxher e shafran, mbi një milion euro fitim në vit për secilën prej tyre
  • Kartat e skaduara të identitetit , teorikisht të vlefshme por në praktikë nuk bëjnë punë  
  • Kalaja 1400-vjeçare e Pogradecit “s’ka parë kurrë me sy’’ investime
  • Edi Rama: Kemi legalizuar 150 mijë shtëpi