• Gjuha e urrejtjes në politikë, modeli i pandëshkueshmërisë
  • Artur Bushi, kryebashkiaku që mban të ardhurat ‘cash’ dhe s’ka borxhe
  • Subashi vetëm shtëpinë me gruan, llogaritë bankare përgjysmë me “të tjerë”
  • Nisma që “dekurajon” shishën mbërrin në Kuvend
  • Spitali i ri kirurgjikal në QSUT s’është gati, u premtua vënia në punë brenda qershorit
  • Vota e pavlefshme, “opozita” e vërtetë e 30 qershorit
  • By- Passi i Fierit i aksesueshëm me një korsi për udhëtarët
  • Veliaj mbahet me rrogë, më pak të ardhura se bashkëshortja
  • Depozitat bankare të Lelit në pikiatë pas marrjes së mandatit si kryebashkiak i Vlorës