• Askush nuk ndaloi makinën, çmimi i naftës “rend i qetë” drejt shtrenjtimit
  • Kryebashkiaku i Lezhës, Pjerin Ndreu dhjetëra mijë euro borxhe e kredi
  • Kryebashkiaku i Shkodrës, shtëpi qindramilonëshe në Tiranë, dhuratë nga familja dhe fisi
  • Kryebashkiaku i Gjirokastrës, mjeku që jeton në mirëqënie e ka makinë luksi
  • Dështimi i KQZ me transmetimin e të dhënave të 30 qershorit ka një shpjegim
  • Rrugët kombëtare të ndriçuara, premtim i pambajtur
  • Safet Gjici, biznesmeni miliarder që do të drejtojë Kukësin
  • Kryebashkiaku i ri i Beratit me karrierë në administratë dhe dy shtëpi dhuratë nga prindërit
  • Sotiraq Filo kryebashkiaku me pagën në rritje dhe pakësim të kursimeve