• Deklaratë e përbashkët e organizatave për Paketën “Antishpifje”
  • Bashkitë vonojnë informacionin, shkak edhe ndryshimi i koordinatoreve
  • Ministrja e Mbrojtjes  Xhaçka: 14% e efektivëve tanë jashtë vendit janë gra dhe vajza
  • Kur do të nisë fluturimet aeroporti i Kukësit?
  • “Kardhiq-Delvinë” dhe pezullimi i lotit 7
  • Mjekët e spitaleve publike preferojnë Gjermaninë, në Shqipëri lulëzon kirurgjia plastike
  • Pasaktësitë e Erion Veliajt për taksën e përkohshme të arsimit
  • (Vetë) përjashtimi i Kosovës nuk e largoi Shqipërinë nga “Shengeni Ballkanik”
  • “Syri i Kaltër”, monumenti i keqmenaxhuar i natyrës