• Kryeministri Rama, i treti që shkel premtimin për pastrimin e inerteve në Durrës
  • Arben Ahmetaj: “Konçesioni i sterilizimit ka ulur me 23% numrin e rasteve të infeksioneve post-operatore”
  • Personat me aftësi të kufizuar, pa shpërblim për fundvitin
  • Ruçi: Numri i aksidenteve me pasojë vdekjen shënoi ulje në raport me vitin 2018
  • Kryeministri Rama dhe rritja ekonomike 5% për vitin 2019
  • Çfarë ndodhi me parashikimet e Ahmetajt për “Buxhetin 2019”
  • Terminali i autobusëve ndërqytetas nuk u transferua brenda afatit të Veliajt
  • Kartolina e “Faktoje”
  • Çfarë më mësoi Konferenca Globale e Gazetarisë Investigative