• Si mund të verifikojmë një foto me 3 mënyra të thjeshta
  • Katër këshillat si të mos biesh pre e panikut nga lajmet disinformuese
  • Ahmetaj për rindërtimin: 10 marsi do ketë kompanitë e para që do ndërtojnë shtëpitë individuale
  • Koronavirusi uli ndjeshëm kriminalitetin në mars
  • Asnjë përgjigje për numrin e tamponëve për COVID-19
  • Gjobat ndaj qytetarëve për shkeljen e shtetrrethimit, deri tani 14 milionë lekë
  • COVID-19 rrit ndjeshëm Euron dhe Dollarin
  • ISHP nuk ka një përgjigje sesa tamponë për testimin e Covid-19 ka sot Shqipëria
  • Aplikimi online për këmbësorët komplikon më shumë liridaljen