• Rreth projektit “Forcimi i komuniteteve lokale për të luftuar dezinformimin dhe propagandën gjatë pandemisë COVID-19”
  • Çfarë është e vërtetë? Kujt duhet t’i besojmë?
  • What is true? Who should we trust?
  • Katër këshillat si të mos biesh pre e panikut nga lajmet disinformuese
  • Fakto dhe ti! Mos u Rrej!
  • Dita Ndërkombëtare e Verifikimit të Fakteve
  • S&P: Ekonomia shqiptare ndër 15 më të rrezikuarat në botë nga COVID-19, ndikim të madh në turizëm
  • Si mund të verifikojmë një foto me 3 mënyra të thjeshta
  • Katër këshillat si të mos biesh pre e panikut nga lajmet disinformuese