• Shëtitorja e Sarandës këtë verë “baltë e beton”
  • Manastirliu: Kemi siguruar mjetet mbrojtëse për personelin mjekësor
  • Rruga për në Kuzum Baba në Vlorë e amortizuar
  • Syri i Kaltër, pa rrugë dhe plan menaxhimi
  • Stolat inteligjentë në Vlorë janë jofunksionalë
  • DEKLARATË PËR MEDIAT
  • Projekti: Forcimi i komuniteteve lokale për të luftuar dezinformimin dhe propagandën gjatë pandemisë Covid-19.
  • Pas 81 vitesh, rrafshohet Teatri Kombëtar
  • Të drejtat dhe dinjiteti i të moshuarve duhet të mbrohen në mes të pandemisë COVID-19