• Politikanët “imunë” ndaj virusit, nuk ndalojnë takimet me elektoratin
  • Mësimi online, sfidë për pedagogët dhe studentët
  • Korçë, (mos)zbatimi i protokollit anticovid në shkolla nis nga mungesa e ujit
  • Tirana nuk ‘mban’ më, spitali i Durrësit hap pavionin për të prekurit nga Covid-19
  • Covid 3, spitali që u ngrit në “rrënojat” e ish-kirurgjisë
  • Sfidat me pandeminë në zonat kufitare shqiptare me Greqinë
  • Vetëm 2 banesa të përfunduara në Shijak, nga 50 që premtoi kryebashkiaku Arbana
  • Hallet e “padukshme” të fermerëve të Korçës në kohë pandemie
  • COVID-19 nuk është thjesht grip, njerëzit nuk i vrasin në spital!