• Përfshirja e gjobës për maskën në faturën e OSHEE komplikohet nga barriera ligjore
  • Shkollat e rindërtuara në Durrës hapen pa u përfunduar të gjitha shërbimet
  • Komunitetet lokale kundër dezinformimit – Part 1
  • A duheshin testuar mësuesit siç ndodhi në vendet e Europës
  • Qindra studentë në konvikte të padezinfektuar
  • Masat e reja Anti-Covid, u shpallën për t’u shkelur nga politikanët
  • Sa të efektshme janë masat kufizuese të Komitetit të Ekspertëve kur në transportin publik nuk shmangen grumbullimet
  • U premtua dezinfektim profesional i shkollave, por në Durrës mungon furnizimi me higjenizuesit bazë
  • Rimbursimi i recetës Covid? “Bëhet fjalë vetëm për 1400 lekë dhe shumë peripeci për ta përfituar”