• Fëmijët në situatë rruge dhe pyetjet pa përgjigje për premtimet e Bashkisë Tiranë
  • Tabletat falas nuk kanë mbërritur në shumë bashki, aty ku janë dorëzuar s’ka internet
  • Sa pajisje digjitale për mësimin online ka dhënë MASR në shkollat e Durrësit?
  • A dërgohen pacientët e shëruar nga Covid me ambulancë për në banesë?
  • Spahiu: Shkollat “Qemal Mici” dhe “Bedrie Bebeziqi” në Durrës do hapin dyert më 26 nëntor
  • Një muaj nga nisja e vitit akademik, studentët të pakënaqur me mësimin online
  • Gjysma e komunitetit rom-egjiptian në Durrës pa ndihma jetike, mungojnë të dhënat për rastet Covid-19
  • Pandemia u kufizon “lirinë” të miturve në burg, takimet online nuk zëvendësojnë kontaktin me prindin
  • Të moshuarit në Kolonjë, sfida për t’i mbijetuar me dinjitet izolimit nga pandemia dhe varfërisë