• Nuk ka dëshmi se vaksina anti-COVID shkakton sterilitet, homoseksualitet dhe se do të zhdukë popullatën
  • Rama: Nis në shtator puna për ndërtimin e rampës, montimit dhe lëshimin e harkut në Urën e Kukësit
  • Tregu i fruta-perimeve në Vlorë mes rrugës dhe pandemisë
  • Reforma e Arsimit të lartë dhe shpenzimet që nuk justifikojnë cilësinë
  • Fëmijët në situatë rruge dhe pyetjet pa përgjigje për premtimet e Bashkisë Tiranë
  • Tabletat falas nuk kanë mbërritur në shumë bashki, aty ku janë dorëzuar s’ka internet
  • Sa pajisje digjitale për mësimin online ka dhënë MASR në shkollat e Durrësit?
  • A dërgohen pacientët e shëruar nga Covid me ambulancë për në banesë?
  • Spahiu: Shkollat “Qemal Mici” dhe “Bedrie Bebeziqi” në Durrës do hapin dyert më 26 nëntor