• Institucionet që nuk përgjigjen për shpenzimet e reformës në drejtësi
  • Kush po luan me borxhin publik të Shqipërisë?
  • Universiteti “Ismail Qemali” në Vlorë nuk “lëshon” informacionin
  • 1 vit pas miratimit të ndryshimeve në ligj, shkollat plot me pije energjike dhe me sheqer
  • Sa “mini” do të jetë Shengeni Ballkanik
  • Literaturë në rusisht dhe laboratore të vjetra, kërkesat e studentëve të Vlorës ende të paplotësuara
  • Transporti urban në Tiranë/ Pakësohen gjobat, shtohen pakënaqësitë e udhëtarëve
  • Fatkeqësitë natyrore dy vitet e fundit, shteti shqiptar miliona euro detyrim të prekurve
  • Shqipëria drejt plakjes, parashikohen pasoja si në vendet e tjera të Europës Juglindore nëse nuk merren masa