• Çfarë po na fsheh qeveria për vaksinën, me pretekstin e ‘ruajtjes së sekretit’
  • A po injektohet vaksina Pfizer pa autorizimin e institucioneve shëndetësore?
  • Njësia Gjepalaj, procesi i rindërtimit dhe mungesa e ujit të pijshëm
  • A nisën punimet për spitalin e ri të Fierit?
  • Shtyhet kontrata për dy shkollat që duhet të ishin rindërtuar në dhjetor 2020
  • Mësimi i kombinuar po rezulton jo produktiv në Shqipëri, edhe Italia kundër mësimit në distancë
  • Gjyqi për faturat, organizatat e lirisë së shprehjes dhe të drejtave të njeriut përgëzojnë precedentin pozitiv të vendosur nga Faktoje
  • Qeveria, ‘aksion blitz’ vaksinimi për covid-19, në mungesë të transparencës
  • Në Thumanë të prekurit me Covid rrezikohen nga jetesa në çadra, bonusi përdoret për ushqim e ilaçe