• Rama: 20 mijë italianë punojnë dhe bëjnë biznes në Shqipëri
  • Regjistrimi i adresave, projekt i pafinalizuar
  • Piramida e Tiranës në pritje të gjatë të rijetëzimit
  • Piramida e Tiranës “ngopur” me premtime për rijetëzimin
  • Tabaku: Gjykata Europiane e Strasburgut, 14 milionë euro dëmshpërblim për pronarët e ligjshëm
  • “1 libër= 1 biletë falas”, iniciativë gjysmake
  • Fëmijët shqiptarë të traumatizuar nga imazhet televizive
  • Tuneli i Shkopetit, sinjalistikë e përmirësuar
  • Ministri i Brendshëm i pavendosur nëse siguria kombëtare është cënuar apo jo