Po Lexoni:
“Xhamia e Namazgjasë gati për Bajram”, Veliaj premton gjëra që s’i takojnë
Full Article 10 second read

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shkruani fjalën dhe shtypni enter.