premtim i pambajtur

  • Vlorë/ Mjedisi dhe turizmi, 4 vite pas premtimeve të Dritan Lelit
  • “Xhamia e Namazgjasë gati për Bajram”, Veliaj premton gjëra që s’i takojnë
  • Ishulli i gënjeshtërt i qeverisë në mes të Osumit
  • Aeroporti i Kukësit, premtim i mbartur kohë pas kohe
  • Veliaj: Nuk do japim asnjë leje ndërtimi