Vetting

  • Lleshaj: Gjysma e gjykatësve dhe prokurorëve nuk e kalojnë “Vetting-un”
  • Edi Rama: Sot ne numërojmë plot 17 prokurorë dhe gjykatës të niveleve më të larta që janë tërhequr nga vetting-u