Sheshi Skenderbej

  • Veliaj, 4 të pavërteta në një argument
  • Sheshi “Skënderbej” dhe beteja miliarda lekëshe e dekadës së fundit
  • Vox Pop/ Cilësia e ajrit në sheshin Skënderbej
  • Rehabilitimi i sheshit Skënderbej brenda majit