Policia Rrugore

  • Mitat Tola: Për punë ditësh tabletat do të përdoren gjerësisht në rrugët e vendit
  • Lleshaj: Do të heqim praktikën e dublimit të semaforëve me punonjës policie dhe postoblloqeve
  • Policia Rrugore: Radarët automatikë në gjendje pune