kopsht

  • Arif Tafani: Të gjitha kopshtet dhe shkollat në Belsh do të rikonstruktohen
  • Xhelal Mziu: Nga 2013-2018 asnjë financim nuk është bërë në Bashkinë Kamëz për institucione arsimore